Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Troggs - Wild Thing
   
Found at bee mp3 search engine

 

Melyek ezek a gyerekdalok?

 

 1)

 Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset  miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel  kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz  ki.

 

2)

Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk  részére!
Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket
célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos
forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére
használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel
közeledő  oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő  kivégzést
foganatosítanak.

 

3)

Megkérünk mindenkit, aki lépéseit  nem tudja az általunk megadott ritmushoz
koordinálni, ne álljon sorba este  az üzemi konyhán, mivel számukra rétest
biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az
említett  táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk
számára  kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a  hivatalos szervek.

 

4)

Mivel a körzetünkben észlelhető csókák  csípése madárinfluenzával
fenyegethet, valamint látásukban korlátozott kiskorú varjak jelenléte is
aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja  kétlóerős járművéért
küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését,  mivel e közlekedési
eszközt szintén potenciális veszélyforrások,  pontosabban tollas baromfi(a)k
foglalták el.

 

5)

Teljesen  felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul
a második  vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjuk, hogy a vonat a
kanizsai  pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért
a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony
irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint
vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség,
amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé
alakult.

 

6)
Biológiai kutatócsoportunk élénken pigmentált, ámde farokkal és külső hallószervekkel nem rendelkező fiatal szarvasmarhára lett figyelmes. E rendhagyó tényt figyelembe véve lakásvásárlásunkat olyan helyszínen tervezzük, amelynek közvetlen közelében lehetőség van a tej piaci áron való beszerzésére.
/Boci, boci tarka/

7)
Minden olyan macskaféle, amelynek domináns genotípusa a szürke alapon csíkos (illetve ezeknek fejszőrzete külön), kéretik a köpült tejtermék pontos helyének meghatározására. Együttműködésük már csak azért is rendkívül kívánatos volna, mivel arcszőrzetükön tisztán kivehető a bűnjel, melynek alapján kemény retorzióra számíthatnak.
/Cirmos cica haj!/

8)
Megfigyelésünk alanya a legkisebb pozitív egész számok halmazán értelmezhető süldő sertés háromszor hallatja jellegzetes hangját. Kedvtelése rézfúvós hangszer imitálásában mutatkozik meg, ismét csak háromszor. Rézfúvós hangszere, és cseppet sem depressziós megnyúlt orrszerve a talaj felásásával foglalatoskodik, megint csak háromszor. Ekkor lép a színre az élemedett korú, amely vizuálisan észleli őt. Boldogság csendül ki hangjából, amikor emelkedett hangerővel közli hím leszármazottjával, hogy atyai ági felmenője is azonos metódus alapján jár el, eközben négyszer hallatja jellegzetes hangját. Az idő előrehaladtával melódiáikat már együtt öntik hangokba, miközben takarmányként és emberi fogyasztásra is alkalmas táplálékként is közismert zöldségfélét fogyasztanak. A négy rézfúvós hangszer-imitációt pontosan négy jellegzetes hang követi. Láthatja mindenki, milyen tesztoszteron-dús hímek ők!
/Egy kis malac röff röff röff/

9)
Környezetvédelmi hivatalunk megkér minden önálló tudattal és aktív mozgáskoordinációval rendelkező, folyamatosan fotószintetizáló fanyúlványt és fotoszintézis-receptort, hogy rejtőzzön el. Nyomatékosan kérjük őket, rejtőzzenek el! Ezen kívül a tisztelt várakozók figyelmét felhívnánk a nemesfém nyílászáró átjárhatóságának újbóli létrejöttére, amely alatt kiemelten javasoljuk számukra a fej lehúzása melletti áthaladást.
/Bújj, bújj zöld ág/

10)
Értesítjük önt, hogy hő-és fénysugárzó tevékenységének elmulasztása esetén a kertgazdálkodásra kijelölt telkek mögött található baromfiállományának a súlyos hőveszteség következtében igen magas létszámbeli csökkenését lesz kénytelen elkönyvelni. Megértését köszönjük.
/Süss fel, nap!/

 11)
A Kárpát-medencében a változékony időjárás (csapadék és napsütés szimultán jelenléte) ellenére Paprika János vállalta a használt tányérok és evőeszközök tisztítását. Mint az munkatársunk érdeklődésére kiderült, Paprika úr idős hozzátartozója eközben vízszintes helyzetben dohányzott. 

12)
Az ÁNTSZ jelentette, hogy megyénkben súlyos marhavész ütötte fel a fejét. A betegség első tünetei, hogy a négylábúak hallószerve illetve farka eltűnik. Még nem tudni, vajon a kór veszélyes-e emberekre, de a biztonság kedvéért megkérnek mindenkit, hogy költözzön olyan területre, ahol egészséges állatok teje kapható.